Lirik Batrawali

Oleh Darso
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 31-03-2021 

Lirik Batrawali

Hariwang nu geulis midangdam

Ka irut jajaka gandang

Getah ngeuclak kerbalangah

Mupus raray kasucian

 

**

Poek kunikmatna cinta

Mareungan cahya keur hibar

Pamikirna bakal rek satuhu

Jajaka nu dipicinta

 

Reff

Kutan nu jadi panutan

Ningalkeun taya laratan

Batrawali nya pait nya peuheur

Meulit ka batin nu geulis

 

Palangsiang nu dikandung

Teu dosa beut di tandasa

 

Back**