Lirik Gapura Cinta

Oleh Rita Tila
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 31-03-2021 

Lirik Gapura Cinta

Dina gapura cinta
Anjeun datang, datang nembongan
Mawa panghareupan
Mekarkeun kembang katresna

Dina jandela rasa
Anjeun pasrah
Dirangkul asmara
Teu daya nampi kaasih
Nu meulit jeroning ati

Dina gapura cinta
Urang silih rangkulkeun panangan
Geterna nembus kana dada
Ngahudang rasa kaheman

Munggaran kenal ku teu pira
Tepang na uleman
Waktos harita rerencangan
Pesta pangantenan

Dina gapura nya didinya
Janten panineungan
Salira neuteup semu geugeut
Imut bangun ngaheureuyan

Gapura cinta
Jalan nu munggaran
Medalna asmara

Gapura cinta
Lawangna kaheman
Pantona katresna

Gapura cinta
Dipapaes kembang
Kembang pangharepan

Gapura cinta
Weweg ajeg panceg
Lir asih urang duaan