Lirik Kagembang

Oleh Neneng Fitri
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 31-03-2021 

Lirik Kagembang

Ah beut nyeredet kana hate
Duh sok teu puguh rarasaan
Ah teu beunang di papalerkeun
Angen ratu tutunggulan duh..
Abdi kagembang

Ah naha enya anjeunna ge
Duh salempang loba hariwang
Ah sok sieun ambon sorangan
Hanas abdi mikacinta
Duh..Kumaha jadina

reff:
Lir bentang baranang
Nyaangan pinuh harepan
Susah nandingkeunana
Kagembang ka banang asih
Endah taya duana hanjakal jarang teupang (2x)

Hanjakal jarang teupang