Lirik Blenjani

Oleh Tombogelo
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 24-09-2021 

Lirik Blenjani

Nelongso rasane wong sing tak tresnani
Mblenjani janjine rabakal ninggalke
Loro ati iki sing wes mbok apusi
Tresnoku sik gede saiki mbok sepeleke
Wes ra kuat ati mendem roso iki
Tak pasrahke marang gusti seng iso ngerteni
•••
Kadang aku kudu ngeculke ben koe ngerti rasane
Kelangan karo mempertahankan pie rasane
Janjimu rarep baleni, jebule koe blenjani
Wes cukup semene wae loro ati sing tak rasakke
Mugo koe tetep kelingan wes tau gawe kelarana
Suket teles sing kudanan cen bener awakdewe kudu pisahan
Loro ati iki sing wes mbok apusi
Tresnoku sik gede saiki mbok sepeleke
Wes ra kuat ati mendem roso iki
Tak pasrahke marang gusti seng iso ngerteni
Kadang aku kudu ngeculke ben koe ngerti rasane
Kelangan karo mempertahankan pie rasane
Janjimu rarep baleni, jebule koe blenjani
Wes cukup semene wae loro ati sing tak rasakke
Mugo koe tetep kelingan wes tau gawe kelarana
Suket teles sing kudanan cen bener awakdewe kudu pisahan
Janjimu rarep baleni, jebule koe blenjani
Wes cukup semene wae loro ati sing tak rasakke
Mugo koe tetep kelingan wes tau gawe kelarana
Suket teles sing kudanan cen bener awakdewe kudu pisahan
Cen bener awakdewe kudu pisahan...