Lirik Gede Roso

Oleh Abah Lala  Album
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 24-09-2021 

Lirik Gede Roso

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke?
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
Wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo? Opo kurang bukti?
Kabeh wis tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke?
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
Wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo? Opo kurang bukti?
Kabeh wis tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Cendol dawet, cendol dawet seger
Cendol, cendol (dawet, dawet)
Cendol, cendol (dawet, dawet)
Cendol, cendol (dawet, dawet)
Cendol dawet seger (piro?)
Lima ratusan (terus?) Nggak pake ketan

Ji, ro, lu, pat, limo, enem, pitu, wolu
Hentak gintak-gintak, oi
Hentak gintak-gintak, oi
Hentak gintak-gintak, oi
Lolo-lolo yes!

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe