Lirik Kebayang Lungamu

Oleh Tekomlaku
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 24-09-2021 

Lirik Kebayang Lungamu

Nalikane kowe lungo ninggal janji
Aku rung iso nompo
Nanging kabeh wes cobo tak tepati
Isi sing ning njero ati

Senajan kowe uwes maen ning mburi
Karep ati ra pengen ngonangi
Senajan kowe uwes maen ning mburi
Karep ati ra pengen ngonangi

Reff...

Aku mung mikir awal awakdewe ngucap janji
Kuwi sing marai kuat ngadepi kowe sensi
Orasah sepaneng,
Wes di gawe ayem, bakale dadi
Seneng. ..... Uwo oooo.....

Tapi nek gusti malah
Golek dalan sing liyo
Aku mung iso nrimo ben di kiro orapopo
Mergo tresno kui, ra kabeh sejati, ojo mlipir golek ganti