Lirik Nutup Ati

Oleh Losskita
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 24-09-2021 

Lirik Nutup Ati

cerito lungaku wingi
ngajari ikhlas ati
tekamu wingi mung ninggal janji
nganti ngrantes ning ati

nyesek roso rasane ati
nanging takdir Gusti pun dibagi
sabarku saiki iso nggo bukti
melu seneng weruh koe ndue ganti

tak tutup atiku, wes tak lalekke sliramu
kanggo koe sing tau nglarani aku
wes tak ngaprurani kesalahanmu sing wingi
awak dewe wes ra bakal dadi siji

tekamu wingi mung ninggal janji
nganti ngrantes ning ati

nyesek roso rasane ati
nanging takdir Gusti pun dibagi
sabarku saiki iso nggo bukti
melu seneng weruh koe ndue ganti

tak tutup atiku, wes tak lalekke sliramu
kanggo koe sing tau nglarani aku
wes tak ngapurani kesalahanmu sing wingi
awak dewe wes ra bakal dadi siji

tak tutup atiku, wes tak lalekke sliramu
kanggo koe sing tau nglarani aku
wes tak ngapurani kesalahanmu sing wingi
awak dewe wes ra bakal dadi siji
awak dewe wes ra bakal dadi siji

ngapurane aku uwes nutup ati