Lirik Pamit Kerjo

Oleh NDX A.K.A.
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 24-09-2021 

Lirik Pamit Kerjo

dinggo wektu iki, dino iki, sasi iki
aku ra kerjo, dek
wong tuwomu wes ngejak, wes nguyak-nguyak aku kon ngerabine
dek, aku pamit kerjo
kowe neng kene jogo aku
aku nang kono yo jogo ati
dungokno aku, aku enthuk rejeki
sesuk taun ngarep insyaallah awak dewe rabi

dek, sori bukane aku ra sayang
kabeh iki mergo lagi kahanan
dek, ngertiyo lungoku pamit kerjo
aku janji ra golek wong liyo

 

sing tak jaluk mung siji kowe tetep setia
tak tinggal lungo kerjo koe ojo mendua
ojo nganti mikir aku sing ora ora
kita setia nanti pasti kan bahagia

 

mugo wae koe neng kono ora ilang roso
aku janji perasaanmu bakal tak jogo
wes cukup s-m-ne awak dewe leh padu
hop stop dek aku cinta kepada dirimu

dek, sori bukane aku ra sayang
kabeh iki mergo lagi kahanan
dek, ngertiyo lungoku pamit kerjo
aku janji ra golek wong liyo

wes rasah nesunan opo meneh cemburuan
jenenge percintaan mesti akeh pacoban
saiki atimu digawe sek tenan
tresnaku marang sliramu ora bakal ilang

panas udan uwis tak lakoni
kabeh mung kanggo koe sing tak tresnani
dongakne masmu akeh rejeki
insyaallah taun ngarep awak dewe rabi

mas, tak dungakne lancar rejekimu
insyaallah taun ngarep lamar aku
jujur aku pengen cepet dihalalkan
samawa urip bareng panjenengan

dek, sori bukane aku ra sayang
kabeh iki mergo lagi kahanan
dek, ngertiyo lungoku pamit kerjo
aku janji ra golek wong liyo

dek, sori bukane aku ra sayang
kabeh iki mergo lagi kahanan
dek, ngertiyo lungoku pamit kerjo
aku janji ra golek wong liyo

suatu saat nanti pasti kan bahagia
aku dan kamu akan menjadi kita
hingga sampai nanti usia kita tua
sampai akhirnya kita tutup mata
sampai berhentinya nafas kita