Lirik Ora Iso Lali

Oleh Aftershine
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 23-09-2021 

Lirik Ora Iso Lali

Lintang ing wengi
Ngelingke ati iki
Kowe sing paling sak tresnani
Tapi sayangku ora mbok hargai

Senajan loro
Ati iki wes nerimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang kowe aku salah
Cobo tak lalekne
Sesandhinganku ro kowe
Lungo, pancen wes kudu lungo

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar, jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo

Senajan loro
Ati iki wes nerimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang kowe aku salah
Cobo tak lalekne
Sesandhinganku ro kowe
Lungo, pancen wes kudu lungo

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar, jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo

Kabeh cen ra iso di lalekke
Tapi carane mung siji ngikhlaske
Mugo ndang cepet oleh gantine
Mergo takdir jodoh wes ono garise

Hoo-oo Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar, jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo

Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo