Lirik Nangisi Lungamu

Oleh Aftershine
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 23-09-2021 

Lirik Nangisi Lungamu

udane wingi wis terang anggone nelesi
lan saiki pelangimu hadir
yen akhire bakal nglalekake
aku sing dadi payungmu
sing relo ngobati laramu

nganti entek eluhku aku nangisi lungamu
koe ora bakal ngerti sing tak rasake, loro ning ati
saktenane ning mburimu ajur remuk ning dadaku
esemku wingi amung nutupi laraku

aku ora nyongko
koe nganti berjuang semene gedene, maturnuwun

nganti entek eluhku aku nangisi lungamu
koe ora bakal ngerti sing tak rasake, loro ning ati
saktenane ning mburimu ajur remuk ning dadaku
esemku wingi amung nutupi laraku

nganti entek eluhku aku
(aku wis ngerti yen selama iki
koe sing selalu ono nggo awakku)
koe ora bakal ngerti sing tak rasake
(aku mung iso dongo mugo bahagio)
sak tenane ning mburimu ajur remuk ning dadaku
esemku wingi amung nutupi laraku

isoh orane aku tanpamu
mugo Gusti sing maringi kuate ati