Lirik Tekan Semene

Oleh Aftershine
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 23-09-2021 

Lirik Tekan Semene

Kowe sing tau nglarani
Ninggal tatu ning njero ati
Wes semene gedhene perjuanganku
Kowe ra ngerteni

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiaanmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene
Critoku ro kowe
Kudu tak ikhlaske
Pancen iki takdire

Wes cukup wae
Rasah diteruske
Ati wes ra kuat
Bingung arep sambat
Pancen kudu lungo
Aku wes kesel
Mbok sio-sio

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiaanmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene
Critoku ro kowe
Kudu tak ikhlaske
Pancen iki takdire

Wes cukup wae
Rasah diteruske
Ati wes ra kuat
Bingung arep sambat
Pancen kudu lungo
Aku wes kesel
Mbok sio-sio

Tekan semene
Critoku ro kowe
Kudu tak ikhlaske
Pancen iki takdire

Wes cukup wae
Rasah diteruske
Ati wes ra kuat
Bingung arep sambat
Pancen kudu lungo
Aku wes kesel
Mbok sio-sio
Mbok siak-siakno

Sak tenane, aku ki bakal bali neng kene
Tempat neng ngendi aku iso ndelok kowe ngguyu
Dinggo terakhir kaline