Lirik Wong Sepele

Oleh Ndarboy Genk
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 22-09-2021 

Lirik Wong Sepele

Duh abote, kahanane uripku

Kudu nandang loro

Dipandang sesisih moto

Yen takdire, kudu dikuat-kuatke

Aku mung wong sepele

Kudu kuat atine

 

Kadang pengen ngeluh

Naliko kentekan eluh

Kodrate manungso

Kui pancen bedo-bedo

 

Dedel duwel ati nompo kasunyatan iki

Kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki

 

Jujur sedih uripku koyo mengkene

Sugih waras durung tau tak rasake

Urip dewe tresno ra ono sing gape

Kudu sabar mung dianggep wong sepele

 

Mlaku we kadang kesandung

Ora ono sing nulung

Tangise ning ati ra iso tak bendung

 

Aku pancen wong sepele

Nanging bakal tak buktekke

Dadi uwing ojo seneng nyepelekke