Lirik Cipinang

Oleh Darso
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 13-09-2021 

Lirik Cipinang

Katresna waktu harita
Nuju mekar hégar ligar
Mugi mugi anu geulis
Ulah rék sulaya basa

Ngawitan ayeuna pisan
Urang ais asih urang
Sangkan manjang tinekanan
Bagja urang cinta urang

Diluhureun puncak gunung
Hibar caang cahya layung
Nyaangan éndahna alam
Nyaangan rasa duaan

Cipinang Cipinang waktu harita
Ngingetan carita urang
Cipinang Cipinang waktu harita
Nyambungkeun kadeudeuh urang

Katresna waktu harita
Nuju mekar hégar ligar
Mugi mugi anu geulis
Ulah rék sulaya basa

Ngawitan ayeuna pisan
Urang ais asih urang
Sangkan manjang tinekanan
Bagja urang cinta urang

Diluhureun puncak gunung
Hibar caang cahya layung
Nyaangan éndahna alam
Nyaangan rasa duaan

Cipinang Cipinang waktu harita
Ngingetan carita urang
Cipinang Cipinang waktu harita
Nyambungkeun kadeudeuh urang