Lirik Aek Satia

Oleh Detty Kurnia
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 13-09-2021 

Lirik Aek Satia

Naha naon lepat diri
Baheula micinta ayeuna bet beda
Meureunan aya gentos na
Dugi ka salira tega sulaya
Na teu emut kana janji
Bade micinta nepi ka tungtung pati
Tapi bet kieu bukti na...
Akang tega ngabagi cinta...
Najan tunggara akhir na .
Najan nalangsa akhir na.
Tapi kadeudeuh ukur kanggo salira
Najan batin nu kasiksa
Najan perih karasana
Tapi kanyaah rek tetep kanggo salira
Duh gusti pasihan kakiatan
Duh gusti pasihan kakiatan...

Naha naon lepat diri
Baheula micinta ayeuna bet beda
Meureunan aya gentos na
Dugi ka salira tega sulaya
Na teu emut kana janji
Bade micinta nepi ka tungtung pati
Tapi bet kieu bukti na...
Akang tega ngabagi cinta...
Najan tunggara akhir na .
Najan nalangsa akhir na.
Tapi kadeudeuh ukur kanggo salira
Najan batin nu kasiksa
Najan perih karasana
Tapi kanyaah rek tetep kanggo salira
Duh gusti pasihan kakiatan

Najan tunggara akhir na .
Najan nalangsa akhir na.
Tapi kadeudeuh ukur kanggo salira
Najan batin nu kasiksa
Najan perih karasana
Tapi kanyaah rek tetep kanggo salira
Duh gusti pasihan kakiatan.
Duh gusti pasihan kakiatan.
Duh gusti pasihan kakiatan.