Lirik Saha Anu Lepat

Oleh Detty Kurnia
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 13-09-2021 

Lirik Saha Anu Lepat

Saha nu leupat mun diri katalanjuran
da bongan keur salira beut sarimbang jéng manehna
Saha nu leupat mun heureuy kaleuleuwihi
da bongan keur salira bét sasorot jéng bihari

Hanjakal tépang teh kapandeurian
dina wanci gés reupreupan
mun maksa kudu dipenta tangtu géde mamalana

Mana nu leupat, ti mangsa paduduan
da hate pernah kagiwat kusalira jéng teuteupna

Saha nu leupat mun heureuy kaleuleuwihi
da bongan keur salira bét sasorot jéng bihari

Hanjakal téupang teh kapandeurian
dina wanci gés reupreupan
mun maksa kudu dipenta tangtu geude mamalana

Mana nu leupat, ti mangsa paduduan
da hate pernah kagiwat kusalira jéng teuteupna

Da hate pernah kagiwat kusalira...jéng teuteupna