#Daerah

Lirik Lagu Sinyal Tresna

Ndarboy Genk

Isuk sore awan wengi
Mbendino we ta’kangeni
Ta’chatting’i hamung centang siji
Padahal sinyalku fevji
  
Cintaku sungguh tiada batasnya
Bagai kuota yang bergiga-giga
Ingin hati adem ayem freedom
Lah kok sayangmu melempem
 
Kurang piye, aku nggo kowe
Kurang apa, kabeh wis ta’wehna
Saiki kowe ta’loske
Aku pilih sing iso dijagake

Ooooo…ooooo
 
Isuk sore chat-tang chatting
Awan wengi ringang ringing
Panas udan cethang cething
Kanggoku kowe everything
 
Neng gunung heal-lang healing
Neng pantai postang posting
Yangyangan share-rang sharing
I love you sing paras kuning
 
Oh mantanku lupakanlah masa lalu
Kutelah bahagia dengan ayank anyarku

Kowe lunga, aku rapapa
Kowe minggat, aku tetep kuat
Saiki kowe ta’loske 
Aku pilih sing iso dijagake

Ooooo…ooooo

Isuk sore chat-tang chatting
Awan wengi ringang ringing
Panas udan cethang cething
Kanggoku kowe everything
 
Neng gunung heal-lang healing
Neng pantai postang posting
Yangyangan share-rang sharing
I love you sing paras kuning

Isuk sore chat-tang chatting
Awan wengi ringang ringing
Panas udan cethang cething
Kanggoku kowe everything
 
Neng gunung heal-lang healing
Neng pantai postang posting
Yangyangan share-rang sharing
I love you sing paras kuning

Yangyangan share-rang sharing
I love you sing paras kuning