Lirik Sugeng Dalu

Oleh Denny Caknan
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 29-03-2021 

Lirik Sugeng Dalu - Denny Caknan

Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni

Perihe ati sing mbok paringi
Ora tak baleni