Lirik Tepung Kanji - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu

Oleh Safira Inema
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 29-03-2021 

mas, aku pengen cerito
tentang kita berdua
wong tuwoku ora setuju
yen kowe lan aku bersatu

kondomu marang aku
kowe bakal berjuang
pangingatku marang sliramu
ojo sampek salah dalan

aku ra mundur, dek, teko atimu
masio sakdanya ra ngrestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

genggemen tanganku kalau kamu ragu
optimis wae, Gusti mboten sare

kondomu marang aku
kowe bakal berjuang
pangingatku marang sliramu
ojo sampek salah dalan
 
aku ra mundur, dek, teko atimu
masio sakdanya ra ngrestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

aku ra mundur, dek, teko atimu
masio sakdanya ra ngrestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

genggemen tanganku kalau kamu ragu
optimis wae, Gusti mboten sare
genggemen tanganku kalau kamu ragu
optimis wae, Gusti mboten sare