Lirik Sewu Siji

Oleh Betrand Peto Putra Onsu
Kategori Indonesia
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 27-10-2021 

Lirik Sewu Siji 

Aduh, Romo, Ibu, ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku
Tak rumangsani, aku nduweni doso
Nganti seprene isih kroso ning dodo

Rino wengi ra lali tansah ndedungo
Memuji marang Kang Kuwoso
Mugi enggal entuk paring pangapuro
Urip tentrem ayem ugo kanthi mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo?
Yen nganti ono, sewu siji sing wani
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo?
Yen nganti ono, sewu siji sing lali

Suwargone ndunyo ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu setyo, gedhe ganjarane

Masih bersama Perdana Record

Rino wengi ra lali tansah ndedungo
Memuji marang Kang Kuwoso
Mugi enggal entuk paring pangapuro
Urip tentrem ayem ugo kanthi mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo?
Yen nganti ono, sewu siji sing wani
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo?
Yen nganti ono, sewu siji sing lali

Suwargone ndunyo ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu setyo, gedhe ganjarane
Suwargone ndunyo ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu setyo, gedhe ganjarane

Terima kasih