Lirik Hujan Cimata

Oleh Yana Kermit
Kategori Daerah
Publikasi oleh Team C&L,  Tanggal 13-09-2021 

Lirik Hujan Cimata

Ku teu sangka ku teu nyana
Anjeun tega ngantun keun abdi
Cinta nu lawas nembongan
Akhirna kedah pegat di jalan

Hadapeun dahan camara
Didinya kungsi akang teh jangji
Kadeudeuh urang duaan
Moal sirna Saumur dunya

Duh engkang
Na tega abdi nandangan tunggara

Duh engkang
Hujan cinta jadi hujan cimata

Duh panutan naon lepatna
Abdi nganti sing enggal mulih deu